Your Cart

Despre noi

30 de ani
de cand activam in industria materialelor electrice
Depozit propriu
cu o capacitate
de peste 4000mp
• Gama variata
de produse
• Stocuri mari
• Livrare rapida
Cu o echipa de peste 50 angajati, dintre care aproape jumatate din acestia lucreaza in vanzari, SPIN Com-Exim este o companie in plina ascensiune, cu un portofoliu de clienti si parteneri in continua dezvoltare, care isi propune sa seteze noi standarde de performanta pe piata de electrice din Romania.

Printre avantajele competitive ale companiei se numara:
  • raportul excelent calitate-pret al produselor comercializate,
  • expertiza si experienta pe piata de electrice,
  • capacitatea de a sustine comenzi si proiecte de anvergura atat din punctul de vedere al stocurilor si al logisticii, cat si din cel al echipei de vanzari, pregatite sa raspunda nevoilor diferentiate ale fiecarui tip de client.

Produsele Spin

SPIN Electrice, brandul propriu de produse electrice, cuprinde produse de calitate la preturi accesibile.

Produsele SPIN Electrice sunt produse profesionale, realizate din materiale rezistente si au finisaje de calitate superioara.

Aici veti gasi game de aparataj, corpuri si surse de iluminat pentru diverse domenii precum cel industrial, comercial si rezidential.De asemenea, SPIN Electrice include si o serie de produse destinate iluminarii stradale, arhitecurale si outdoor.

Alegand brandul SPIN Electrice aveti garantia calitatii la un pret atractiv.

Produsele DeLight

DeLight include produse destinate largului consum, produse indispensabile pentru diversele spatii comerciale sau rezidentiale.

Acest brand cuprinde cele mai populare produse electrice, precum becuri LED, tuburi LED, plafoniere si aplice LED, sigurante, dar si prelungitoare.

Tot in cadrul DeLight veti gasi o gama cuprinzatoare de banda LED si accesorii precum drivere, amplificatoare, controllere, variatoare, etc.

Am reunit sub brandul DeLight cele mai cautate produse la preturi competitive.

Alegand brandul Delight aveti garantia calitatii la un pret atractiv.
Fa-ti acum cont pentru
cele mai bune preturi.