Despre noiSPIN Com-Exim este una din companiile de renume de pe piata instalatiilor si echipamentelor electrice din Romania, cu o experienta solida, de peste 25 ani, in industrie.


Compania este deopotriva importator si distribuitor multibrand, fiind certificata ISO si IQ NET, si poate asigura capacitati de livrare extrem de mari, intr-un timp scurt, datorita stocurilor alimentate permanent cu mii de produse, precum si datorita flotei proprii de autovehicule.


Cu o cifra de afaceri de peste 7 milioane de euro, SPIN Com-Exim deruleaza parteneriate pe termen lung cu lanturi de retail, sute de magazine de profil, firme de constructii si electricieni, fiind recunoscuta pentru gama variata si calitatea produselor sale.


Produsele pe care le comercializeaza compania variaza de la cabluri si conductori, tablouri si sigurante si pana la becuri si instalatii de iluminat, echipamente si alte produse electrice utilizate in constructii si la amenajarea locuintelor.


Mai mult, SPIN Com-Exim este unic importator in Romania al produselor DeLight, dar are si brandul propriu de produse electrice SPIN Electrice.


SPIN Electrice include game de aparataj, corpuri si surse de iluminat pentru diferite segmente de piata, precum: consumatori domestici, cladiri de birouri, sali de conferinta, fabrici si alte cladiri care necesita produse electrice si de iluminat , institutii din domeniul securitatii si arhitecti care dezvolta proiecte.


Cu o echipa de peste 50 angajati, dintre care aproape jumatate din acestia lucreaza in vanzari, SPIN Com-Exim este o companie in plina ascensiune, cu un portofoliu de clienti si parteneri in continua dezvoltare, care isi propune sa seteze noi standarde de performanta pe piata de electrice din Romania.


Printre avantajele competitive ale companiei se numara raportul excelent calitate-pret al produselor comercializate, expertiza si experienta pe piata de electrice, precum si capacitatea de a sustine comenzi si proiecte de anvergura, atat din punctul de vedere al stocurilor si al logisticii, cat si din cel al echipei de vanzari, pregatite sa raspunda nevoilor diferentiate ale fiecarui tip de client.